Menu

Børneattester

image

Pligt til at indhente børneattest

Stubbekøbing Boldklub har som øvrige foreninger pligt til at indhente børneattest for personer, der skal fungere som trænere eller holdledere for børn under 15 år, herunder også assistenter og afløsere, såfremt der er tale om en fast tilknytning til foreningen.


Hvorfor?

En børneattest for en person skal være med til at sikre, at voksne der er beskæftigede - som frivillige eller ansatte - ikke har været straffet for overgreb på børn.

 

Hvordan?

I dag er børneattesten digital. Anmodning fra klubben om samtykke sendes automatisk til personens digitale postkasse, som efter log ind med NemID kan give sit samtykke, hvorefter resten sker automatisk og klubben får tilsendt den digitale børneattest.

Læs mere om digitale børneattester på Politiets hjemmeside eller klik her.

 

Er det bare noget vi skriver?

NEJ, ingen trænerkontrakter bliver underskrevet, hvis ikke der er indhentet børneattest. Alle trænere rapporterer til klubben, hvilke personer de har fast tilknyttet holdet. Disse personer registreres i Kluboffice, og der indhentes attester for hver. I Stubbekøbing Boldklub, bliver der indhentet børneattester på ALLE med fast tilknytning til klubben, herunder trænere, ledere m.m. uanset om de er tilknyttet ungdomafd., seniorafd., bestyrelse eller andet.

 

;
Nyheder 2023 15. september kl. 08:39
Driftsansvarlig søges til Stubbekøbing Boldklub Primo februar 2024
Nyheder 2023
04. september kl. 11:16 BonBon Cup
Nyheder 2023
09. juli kl. 21:39 Sommer & sjov cup 2023
Stillinger
27. juni kl. 13:45 Stubbekøbing Boldklub søger træner og assistenttræner til vores U12-U13 drengehold
Nyheder 2023
31. maj kl. 14:25 Pinsecup 27 - 29 maj 2023
;
;
;
Luk