Menu

DBU Børneklub

DBU Børneklub er for de klubber og klubledere, som ønsker at gøre noget særligt ud af børnefodbolden i klubben, og som derfor ønsker at samarbejde med DBU om at løfte børnemiljøet i klubben - og det vil vi i Stubbekøbing Boldklub. Vi prioriterer børnefodbolden, og ønsker at styrke børnefodboldmiljøet i SB til glæde for ALLE børnene. Børnefodbolden er fundamentet for hele dansk fodbold. I børnefodbolden skabes fundamentet for livslang kærlighed og tilknytning til sporten. Dette gælder både for dem, der udvikler sig til landsholdsspillere og dem, som nyder motionen og fællesskabet på det lokale serie- eller motionsfodboldhold. I børnefodbolden møder man måske for første gang foreningslivets betydning. Man oplever den dannelse det giver og det helt særlige fællesskab. Derfor er børnefodbolden vigtig – måske det allervigtigste…

Derfor har bestyrelsen nedsat et børneklubudvalg, som har udarbejdet en børnepolitik, godkendt og vedtaget af klubbens bestyrelse 21.04.2022. Børnepolitikken er udformet for at sikre, alle har kendskab til SB´s holdninger og handlinger på børneområdet.

Vi tilstræber til enhver tid at efterleve de gældende DBU børnesyn, det rummer både rettigheder og løfter. Som ordvalget antyder, så er der tale om noget andet og mere end blot holdningstilkendegivelser. Det er forventninger og krav, som vi stiller hinanden indbyrdes, og som, børnene har krav på, bliver indfriet. Med dette ønsker vi at sætte barnets tarv i centrum, også i fodboldklubben. Børnene har ret til at blive mødt af ansvarlige og engagerede voksne, som vil alle børnene det bedste på børnenes egne præmisser.

 

 

*

;
;
Nyheder 2023 02. december kl. 19:21
Fodboldskole 2024 Mandag 1/7 - Fredag 5/7 2024
Nyheder 2023
02. november kl. 16:45 Sponorstøtte fra OK Benzin
Nyheder 2023
02. november kl. 16:28 Banko i Hallen med SB's Venner
Nyheder 2023
23. oktober kl. 10:19 SB's børnehold rykker indendørs
Nyheder 2023
11. oktober kl. 20:18 SB's Venner afholder BANKO
;
;
;
Luk