Menu

DBU Børneklub

DBU Børneklub er for de klubber og klubledere, som ønsker at gøre noget særligt ud af børnefodbolden i klubben, og som derfor ønsker at samarbejde med DBU om at løfte børnemiljøet i klubben - og det vil vi i Stubbekøbing Boldklub. Vi prioriterer børnefodbolden, og ønsker at styrke børnefodboldmiljøet i SB til glæde for ALLE børnene. Børnefodbolden er fundamentet for hele dansk fodbold. I børnefodbolden skabes fundamentet for livslang kærlighed og tilknytning til sporten. Dette gælder både for dem, der udvikler sig til landsholdsspillere og dem, som nyder motionen og fællesskabet på det lokale serie- eller motionsfodboldhold. I børnefodbolden møder man måske for første gang foreningslivets betydning. Man oplever den dannelse det giver og det helt særlige fællesskab. Derfor er børnefodbolden vigtig – måske det allervigtigste…

Derfor har bestyrelsen nedsat et børneklubudvalg, som har udarbejdet en børnepolitik, godkendt og vedtaget af klubbens bestyrelse 21.04.2022. Børnepolitikken er udformet for at sikre, alle har kendskab til SB´s holdninger og handlinger på børneområdet.

Vi tilstræber til enhver tid at efterleve de gældende DBU børnesyn, det rummer både rettigheder og løfter. Som ordvalget antyder, så er der tale om noget andet og mere end blot holdningstilkendegivelser. Det er forventninger og krav, som vi stiller hinanden indbyrdes, og som, børnene har krav på, bliver indfriet. Med dette ønsker vi at sætte barnets tarv i centrum, også i fodboldklubben. Børnene har ret til at blive mødt af ansvarlige og engagerede voksne, som vil alle børnene det bedste på børnenes egne præmisser.

 

 

;
;
;
Nyheder 2024 18. april kl. 20:18
Jubilæumskamp Claus Jensen & venner VS Stubbekøbing BK
Nyheder 2024
14. marts kl. 07:45 Stubbekøbing Boldklub 125 år
Nyheder 2024
27. februar kl. 09:16 Ordinær generalforsamling afholdt
Nyheder 2024
19. februar kl. 13:53 Fastelavnstævne i Maribo
Nyheder 2024
16. februar kl. 19:46 klargøring af klubhus og baneanlæg frem mod 125 års jubilæum
;
;
;
Luk