Menu

Velkomstfolder - Fodbold

image

 

Kære forældre

Vi er glade for at du giver dit barn mulighed for at være medlem af Stubbekøbing Boldklub.

I Stubbekøbing Boldklub bestræber vi os på at give dit barn muligheden for at blive bedre til at spille Fodbold og eller håndbold, og samtidig give dit barn mange oplevelser med gode kammerater.


Måden der trænes, især børnefodbold, på er meget anderledes, fra hvordan man gjorde for bare 10 år siden. Der bliver gjort meget ud af at fodbold indlæres gennem leg, og hver spiller bliver udfordret på et niveau, der passer til deres fodboldmæssige niveau.

 

Stubbekøbing Boldklub har i februar 2022, underskrevet kontrakt med DBU, og kan nu kalde os DBU-børneklub.

 

>>DBU Børneklub er for de klubber og klubledere, som ønsker at gøre noget særligt ud af børnefodbolden i klubben, og som derfor ønsker at samarbejde med DBU om at løfte børnemiljøet i deres klub <<

Mor og far er uundværlige medspillere for børnefodbolden…

-  men nogle gange kan det være nødvendigt at indvie dem i et par enkle spilleregler. Det er nødvendigt, at børn får opbakning hjemmefra, når de spiller fodbold. Det fremmer motivationen for børnene, giver tryghed og er med til at skabe fundamentet for en livslang tilknytning til et aktivt foreningsliv.

Engagerede forældre er en styrke for afviklingen af det daglige klubarbejde og er ofte en hjælpende hånd for træneren m.v. Derfor er det vigtigt med en god kontakt og et højt informationsniveau til forældregruppen.

Det er et godt udgangspunkt, at forældrene er engagerede. Men engagementet kan også kamme over, hvis aggressive voksne f.eks. overfuser dommeren, eller hvis en forælder konsekvent driver sin søn/datter fremad på banen med råb og direktiver, eller hvis kampens resultater pludselig kommer til at spille en uforholdsmæssig stor rolle for de voksne.


For at give dit barn en bedre fodboldoplevelse kræver det, at du også har en aktiv rolle for holdet. Dit barn har brug for støtte og opbakning, blandt andet i form af god stemning og et trygt træningsmiljø. Derfor at det vigtigt at de 10 forældre bud overholdes.

 

De 10 forældre bud

 1. Mød op til træning og kamp – dit barn sætter pris på det
  2. Forhold dig i ro på sidelinjen – lad børnene spille
  3. Ophold dig kun langs den ene sidelinje – og i god afstand til trænere og spillere
  4. Respekter trænerens beslutninger – vær positiv og støttende
  5. Respekter dommerens beslutninger – se på dommeren som en vejleder
  6. Skab god stemning ved kampene – byd fx. udeholdets forældre på kaffe
  7. Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke om resultatet
 2. Sørg for rigtig og fornuftigt udstyr – overdriv ikke
  9. Støt op om holdets og klubbens arbejde – din indsats bliver værdsat, ikke mindst af dit barn
  10. Husk på, at det er dit barn som spiller fodbold – ikke dig!!

Fodboldansvarlig i Stubbekøbing Boldklub:  Robert Blum 2420184

 

Klubbens Politikker:

 

Børneattester:

Stubbekøbing Boldklub har som øvrige foreninger pligt til at indhente børneattest for personer, der skal fungere som trænere eller holdledere for børn under 15 år, herunder også assistenter og afløsere, såfremt der er tale om en fast tilknytning til foreningen.


Hvorfor? - En børneattest for en person skal være med til at sikre, at voksne der er beskæftigede - som frivillige eller ansatte - ikke har været straffet for overgreb på børn.

I Stubbekøbing Boldklub bliver ingen trænerkontrakter underskrevet, hvis ikke der er indhentet børneattest. Alle trænere rapporterer til klubben, hvilke personer de har fast tilknyttet holdet. Disse personer registreres i vores system, og der indhentes attester for hver.

I Stubbekøbing Boldklub, bliver der indhentet børneattester på ALLE med fast tilknytning til klubben, herunder trænere, ledere m.m. uanset om de er tilknyttet ungdoms-, seniorafdeling, bestyrelse eller andet.

 

Tobak, Alkohol & Euforiserende Stoffer 

 • Rygning er ikke tilladt i klubbens lokaler eller på/ved klubbens træningsarealer.
 • Rygning er kun tilladt ved de afmærkede rygeområder - opstillede askebægere skal altid benyttes til skodder.

 • Der må ikke sælges alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år, må ikke indtage alkohol i klubhuset eller ved nogen af klubbens udenoms arealer. 
 • Det er ikke tilladt for klubbens spillere, trænere og ledere at drikke alkohol før eller under træning, kampe og stævner. 
 • Al indtagelse af euforiserende stoffer, præstationsfremmende midler eller andre rusmidler er totalt forbudt - og vil medføre øjeblikkelig bortvisning. 

                     

I Stubbekøbing Boldklub er alle spillere velkomne, uanset køn, farve eller fodboldmæssige kunnen.
• Alle spillere skal have mulighed for at have det sjovt, udvikle sin fodboldmæssige kunnen og udvikle sociale forbindelser med sine kammerater.
• Stubbekøbing Boldklub er en breddeklub, hvor vi fokuserer på spillernes spillemæssige udvikling og ikke på kampresultater.
• I Stubbekøbing Boldklub skal alle spillere have mange boldberøringer, derfor skal de yngste spillere spille på mindre baner og ved træning skal der mindst være en bold per spiller til rådighed.
• I Stubbekøbing Boldklub spiller vi efter ”Lige meget spille tid” princippet. Det vil sige, at alle spillere får lige meget spilletid i de kampe han/hun er med i.
• I Stubbekøbing Boldklub spiller vi ”Fair Play”. Det vil sige, vi behandler trænere, spillere, forældre, dommere og modstandere med respekt.

 

Indmeldelse i Stubbekøbing Boldklub:

Sker på Stubbekøbing Boldklub (sb-boldklub.dk) -> medlemskab -> indmeldelse i klubben

Download fodbold app’en, så du kan følge holdet via kampklar.

KampKlar et et online værktøj, der styrer kommunikation og samarbejde mellem klub, træner, forældre og spillere.

 

Spørgsmål, hjælp til indmeldelse, kampklar:

Sidste tirsdag i måneden i tidsrummet 17:30-20:00, vil Diana (som udgangspunkt) være til stede i klubben, og være behjælpelig med indmeldelse, oprettelse af kampklar og hvad der ellers kunne være af spørgsmål. I er også altid velkomne til at sende en mail på til kommunikation@sb-boldklub.dk. 

  

SB Cafeteria har åbent på alle træningsdage, ved kampe og andre arrangementer i klubben. Hver tirsdag serveres, for klubbens medlemmer og familie, `Dagens ret` - tjek vores hjemmeside for menuplan, priser og hvad SB Cafeteria ellers byder på.

 

Følg os her:

Stubbekøbing Boldklub | Facebook

Stubbekøbing Boldklub (@sbboldklub) • Instagram-billeder og -videoer

 

 

Stubbekøbing Boldklub – det skal være sjovt at spille bold

;
;
;
Nyheder 2024 18. april kl. 20:18
Jubilæumskamp Claus Jensen & venner VS Stubbekøbing BK
Nyheder 2024
14. marts kl. 07:45 Stubbekøbing Boldklub 125 år
Nyheder 2024
27. februar kl. 09:16 Ordinær generalforsamling afholdt
Nyheder 2024
19. februar kl. 13:53 Fastelavnstævne i Maribo
Nyheder 2024
16. februar kl. 19:46 klargøring af klubhus og baneanlæg frem mod 125 års jubilæum
;
;
;
Luk